Shop Valentine's Day Sale – Help us donate 20,000 shelter cat meals!

CattyCorner: 17 Corny Cat Jokes To Make You Chuckle & Possibly Groan

Greetings my pawsome human minions and cat cohorts.

Forrest here, feeling a bit cheeky today after my father’s comedy jam this morning.

Shall I explain?

My dad is a jokester. One of his favorite things to do is tell me corny cat jokes. The minions laugh, but I tend to flick an ear back as it’s the purrfect equivalent of the human eyeroll. Not because he isn’t funny, but just because some of his funnies are downright groan-worthy.

But because you love cats like he does, I figure you’ll enjoy some of him more classic punchlines.

Yep, I care therefore I give you cat jokes.

cat jokes
@tabbies.viktor_otto.cat/Instagram

Corny Cat Jokes to Make Your Human Friends Laugh

#1 – What’s a cat’s favorite color?

Answer: Purr-ple!

#2 – How do know you when a cat is agitated?

Answer: She’s having a hissy fit!

#3 – Why can’t cats play poker in the jungle?

Answer: Too many cheetahs!

#4 – How do cats get over a fight?

They hiss and make up!


@oh_sarahthetiger/Instagram

#5 – Where do cats go to get a new tail?

Answer: The re-tail store!

#6 – If lights run on electricity and cars run on gas, what do cats run on?

Answer: Their paws!

#7 – Why do cats always get their way?

Answer: They’re purr-suasive!

#8 – What do kitties wear to bed?

Answer: Paw-jamas!


@kittycatssisters/Instagram

#9 – Asked by a cat: Why did the chicken cross the road?

Answer: I was chasing it!

#10 – What do cats eat on a hot day?

Answer: Mice cream cones!


@oli_charlie_ralphie/Instagram

#11 – What do you call a pile of kittens?

Answer: A meow-tain!

#12 – What do you call a cat who drinks lemonade?

Answer: A sour puss!


@lunalucitalove/Instagram

#13 – How do we know the Earth isn’t flat?

Answer: If it were, cats would have already pushed everything off the edge!

#14 – What do you call a cat who eats beans?

Answer: Puss ‘n’ Toots!

#15 – Want to hear a bad cat joke?

Answer: Just kitten, there are no bad cat jokes!

cat jokes
@rag_n_rok/Instagram

#16 – What do you call a cat a that goes bowling?

Answer: An alley cat!

#17 – What’s the difference between a cat and comma?

Answer: One has claws at the end of his paws, but the other is a pause at the end of a clause!

cat jokes
@theo_bluecornishrex/Instagram

For all my groaning over funny cat jokes, I have to admit that last one is pretty good. I give it two paws up!

But guess what isn’t a joke, the food bowl! All kidding aside, dinnertime is serious business and leads me to this reminder…

Don’t forget to feed the cat.

Please SHARE to pass on this story to a friend or family member.

Feature Image: @tabbies.viktor_otto.cat/Instagram & @theo_bluecornishrex/Instagram

Mag 7 Cats: Fun With A Feather
27 Cat Tattoos That Will Leave You Craving More Ink
Cat Lost In LaGuardia Airport Ceiling Rescued After 11 Days Of Worry
Kid Detective Solves Missing Cat Caper
In One Quick Click, Cute Kitty Contorts Into Creepy Cat
Old Boy Peanut Looks Different, But He Still Gets Up To The Usual Cat Mayhem